Pakketten

Design

 • Conceptueel ontwerp

  Alle ontwerpen beginnen bij het concept dat u als klant bij ons neer legt. Ons team stelt op basis van het budget en mogelijkheden een schets samen. Deze schetsen komen online in uw eigen portfolio van waaruit het project vormgegeven gaat worden.

 • Herziening

  Per ontwerp worden vooraf een aantal herzieningen afgesproken. Dit zijn wijzigingen in een bestaand ontwerp.

 • HD Renders

  Al onze ontwerpen renderen wij om het perfecte meest realistische resultaat te krijgen. Alle pakketten bevatten een aantal renders.

 • Video

  Bij de uitgebreide pakketten ontvangt u een video preview van het ontwerp. De video’s worden voorzien van audio en effecten. Een veel gebruikte manier om het ontwerp speels te presenteren.

 • Virtual Reality Animatie

  Bij de uitgebreide pakketten ontvangt u een 3D walkthrough van het ontwerp. Deze animatie geeft u de mogelijkheid 360 graden door het ontwerp te kijken en vergroot de beleving van de gebruiker.

 • Custom Projectpagina

  Als klant krijgt u van ons een volledige verzorgde online projectpagina met een beveiligde login. op deze pagina vindt u alle informatie over het ontwerp en de gekozen opties zoals renders, video en VR. Deze pagina kunt u gemakkelijk delen met uw klanten en inzetten bij uw pitch. De pagina wordt in uw huisstijl opgeleverd en biedt u de mogelijkheid tot het uploaden van uw eigen documenten.

 • Experience App

  Begeleidend bij uw ontwerp kunnen wij een applicatie maken voor uw mobiele toestel. Deze kunt u inzetten bij het presenteren van uw idee naar uw klant of nieuwe klanten te overtuigen van uw ontwerpen. Wanneer wij het ontwerp updaten wordt die direct naar uw applicatie verzonden.

 • Ruimtes/Area’s

  Voor ieder ontwerp wordt vooraf afgesproken hoeveel ruimtes wij ontwerpen.

Offerte aanvragen

Tools

 • Oculus Go

  Al onze pakketten bevatten een Oculus Go VR bril. Uw ontwerp wordt omgezet in een virtuele omgeving welke wij uploaden naar de VR bril.

 • Oculus Go branding

  Om de beleving nog groter te maken bieden wij de mogelijkheid de VR bril te voorzien van uw branding of dat van uw klant.

 • Geschenkverpakking met branding

  De Oculus Go wordt standaard aangeleverd in een geschenkverpakking. Wilt u een blijvende indruk achter laten dan kunnen wij deze verpakking voorzien van uw huisstijl.

 • Powerbank

  Wanneer u veel onderweg bent met de VR bril ontvangt u van ons een kwalitatief hoogstaande powerbank zodat u niet met een lege accu komt te staan bij uw klant.

 • Oculus rift presentatiepakket

  Kiest u ervoor om het ontwerp van veel interactie te voorzien en bevat deze veel detail, dan is de Oculus rift de perfecte tool. Deze bril biedt een hogere resolutie en de mogelijk tot interactieve content. Het presentatiepakket is een makkelijke te gebruiken mobiele oplossing dat u een tweetal weken in bruikleen krijgt.

 • Demostation op locatie

  Als u echt groot wilt uitpakken en uw ontwerp wilt presenteren op de locatie waar het evenement zich gaat voltrekken dan is dit de oplossing. Dit pakket bestaat uit een op maat gemaakte beleving. Het pakket bestaat uit een VR experience, uw branding, een scherm om mee te kijken met de VR beleving en uiteraard wordt dit begeleid door een van onze medewerkers. Deze geeft dan ook uitleg over het ontwerp en versterkt u bij het behalen van het beste resultaat in uw pitch.

Offerte aanvragen

Uitbreidingen

 • Technische Werktekening

  Uiteraard wordt een ontwerp werkelijkheid. Wanneer dit het geval is moeten er werkbare tekeningen gemaakt waar uw team, leveranciers en/of ons productieteam mee aan de slag kan. Wij bieden de mogelijkheid deze tekeningen bij uw ontwerp te leveren.

 • Productieteam voor begeleiding op locatie

  Getvisual is een bedrijf dat bestaat uit medewerkers met verschillende disciplines. Zo hebben wij ons eigen productieteam en een breed netwerk aan freelancers welke wij inzetten bij het realiseren van projecten. Wij bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van deze kennis. Veel klanten maken gebruik van deze optie omdat deze garant staat voor een perfect uitgewerkt ontwerp.

Overzicht pakketten

Get Going

Get Pro

Get Epic

Design
Conceptueel Ontwerp 111
Herziening223
HD Renders51015
Video Animatie-JaJa
Virtual Reality Animatie--Ja
Custom Online ProjectpaginaJaJaJa
Experience App -JaJa
Ruimtes/Area's123
Tools
Oculus GoJaJaJa
Oculus Go branding-JaJa
Geschenkverpakking met branding-JaJa
PowerbankJaJaJa
Oculus rift presentatiepakket--Ja
Demostation op locatie--Ja
Uitbreidingen
Technische werktekeningOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag
Productieteam voor opbouw en begeleiding op locatieOp aanvraagOp aanvraagOp aanvraag
Levertijd in dagen vanaf akkoord347